Periaatteeni

Tämä on minun yhden hengen yritykseni ja haluan huolehtia, että kodit pysyvät puhtaina ilman suurempaa stressiä. Näen itse siivouspalveluni ennemminkin kodinhoitajan palveluina. Huolehdin kodistasi kuin omastani ja teen tarvittavan niin, että voin olla itse lopputulokseen tyytyväinen. Siivouksen hoidan aina itse ja vastaan myös työni jäljestä. Koti on henkilökohtainen asia ja sen siivoaminen vaatii erityisen luottamussuhteen. Kun et jaksa, pysty tai halua siivota, voit antaa minun hoitaa kotisi siivouksen ja käyttää aikasi johonkin parempaan tekemiseen.

Palveluihini sisältyvät kaikki kulut, kuten siivousaineet ja -välineet sekä matkakulut Porin lähialueella. Koska matkakuluja ei voi vähentää kotitalousvähennyksessä, ne kuuluvat palveluni hintaan ja saat koko summasta kotitalousvähennyksen. Palveluihini ei sisälly mitään piilokuluja, vaan hinta on aina tarjouksen mukainen. Ennen tarjouksen antamista haluan kuitenkin nähdä kotisi, jotta voin varmistaa, että antamani tarjous palvelee meitä molempia parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ja ei! – Sinun ei tarvitse siivota ennen tarjouskäyntiäni!

Viikkosiivous

Viikkosiivouksen voin tehdä viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuussa. Suunnittelen viikkosiivouksen aina toiveidesi mukaan, koska jokaisessa kodissa on erilaisia tarpeita. Viikkosiivouksessa palveluuni sisältyy vähintään alla olevat palvelut. Tämä tarkoittaa sitä, että tarpeen tullen teen enemmän. Periaatteeni on, että lähtiessäni kodistasi olen itse tyytyväinen työni tulokseen.

  • Mattojen imurointi
  • Lattioiden imurointi ja kosteapyyhintä
  • Lattialistojen imurointi
  • Keittiön pintojen pyyhintä, mahd. tiskien laitto
  • WC:n pesu
  • Ovien roiskeiden pyyhintä
  • Suihkun kromiosien pyyhintä sekä saunan ja pesutilan lasien kiillotus
  • Pölyjen pyyhintä ja peilipintojen kiillotus
  • Roskien ulosvienti

Kertasiivous

Jos tarvitset siivousapua vain silloin tällöin, niin voit tilata myös viikkosiivouksen laajuisen kertasiivouksen ilman pidempää sopimusta.

Suursiivous ja muuttosiivous

Välillä on hyvä tehdä suursiivous, jolloin puhdistetaan pinnat pinttyneemmästä liasta ja pölystä. Suursiivous suunnitellaan yhdessä ja siihen voi sisältyä esimerkiksi saunan ja kylpyhuoneen tehopesu, kattojen ja seinien pyyhintää tai vaikka uunin pesu. Suursiivouksen ei aina tarvitse kohdistua koko kotiin, vaan sen voi tilata myös pelkästään esimerkiksi saunaan, kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

Muuttosiivoukset hoidan suursiivouksen periaatteella. Muuttosiivouksen jälkeen kotisi on pölytön, tahraton ja raikkaan tuoksuinen sekä kaiken puolin valmiina vastaanottamaan uudet asukkaat.

Ikkunanpesu

Ikkunat on hyvä pestä vähintään kerran vuodessa, mielellään kaksi kertaa vuodessa. Monille iskee ahdistus jo pelkästä ajatuksesta. Minulle ei iske. Tuon kaikki tarvittavat välineet mukanani ja hoidan homman pois päivänjärjestyksestä.