”Heippa, mun nimi on Kati Rantanen ja Siisteintä Ikinä on mun yhden hengen yritykseni”

Olen yrittäjä, äiti, äitipuoli ja avopuoliso. Olen tehnyt työkseni kaikenlaista ja titteliksi sopisikin moniosaaja. Alun perin olen työskennellyt parturi-kampaamoalan yrittäjänä, mutta allergiani päättivät toisin. Tämän jälkeen olen toiminut myymälävastaavana, markkinointiassistenttina, myyntisihteerinä, toimistosihteerinä, operatiivisena assistenttina ja talouspäällikkönä. Olen myynyt, laatinut budjetteja, tehnyt kirjanpitoa, suunnitellut työvuoroja, laskenut palkkoja, uudistanut verkkosivuja, hoitanut some-kanavia ja kirjoittanut monen monta pöytäkirjaa. Töiden ohessa olen myös opiskellut ja kerännyt uusia todistuksia kansiooni. Näiden vuosien aikana minulla on kuitenkin ollut takaraivossa halu palata yrittäjäksi. Aluksi en keksinyt mitä yrittäisin, mutta vuosia sitten se valkeni. Haluan siivota koteja!

Minulle siivoaminen on aina ollut mielekästä puuhaa. Olen äärimmäisen järjestelmällinen ja minusta onkin aina tuntunut siltä, että jos kotini on sekaisin, niin koko elämäni on sekaisin. Koti, sisustaminen ja silmää miellyttävä ympäristö ovat minulle tärkeitä asioita. Siivous ei ole koskaan tuntunut minusta vain pakolliselta pahalta, vaan minulle sen tekeminen on rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa. Mielestäni siivous on osa sisustamista. Kauniit huonekalut, kauniissa kodissa, eivät näytä miltään sotkun keskellä. Kaikilla on mukavampi elää ja olla, kun ympärillä on puhdasta ja mukavia juttuja.

Uskon, että paras siivooja voittaa aina ja työ on itsellekin mielekkäämpää, kun tietää tehneensä sen kunnolla! Joten tästä eteenpäin voitte kutsua minua siivoojaksi, kokoaikaiseksi kotisiivoojaksi! ”Kui siistii!”

PS. Siivouskaappini on täynnä kaikenlaisia siivousaineita, -tarvikkeita ja liinoja, joten taidan olla myös ”välineurheilija”

Koulutus

  • Julkishallinnon tradenomi, Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2017
  • Taloushallinnon ammattitutkinto, Markkinointi-Instituutti, 2011
  • Merkonomi, Porin Aikuiskoulutuskeskus, 2007
  • Parturi-kampaaja, Porin Palveluopisto, 1999
  • Ylioppilas, Länsi-Porin lukio, 1997